Куеста при Ангел Марчев младши в Хасково

Вчера правихме куеста при Марчев. Няма такова шоу.

Първо играхме играта Jones и след това екипа който свърши първи започна куеста.

1.Първата задача беше да открием счетоводителката на университета и да и направим комплимент.

2.Трябваше да почерпим портиера

3.Тръгнахме към комплекс 21 век където трябваше да намрим Силвия която е счетоводителка на Ронис. След като я открихме трябваше да избираме между публичен и частен сектор. Избрахме частен.

4.Трябваше да разшифроваме изречението „Това е най-добрият дюнер на света“ и разбира се да го кажем на дюнерджията който го прави. Там получихме следващата следа.

5.Трябваше да отидем до офиса на Евроинс, но там срещнахме малка спънка въпросът който ни зададе инспектора – никой не успя да отговори на него.

6.Получихме следващата следа – дискета. В нея имаше екселска таблица в която трябваше да нагласим една формула linest, за да получим като краен резултат последните три цифри от телефонният му номер. Разбира се никой не успя да си припомни клавишната комбинация и как точно се използва формулата. За сметка на това бях най-съобразителен и след като пуснах Марчев и началото на телефонният номер в google веднага открих последните цифри.

7.На гласовата поща беше записана следващата следа – трябваше да отидем на бара в заведението на първият етаж на общежитията които се намират близко до автогарата. Отидохме там мотахме се питахме бармана, но нищо. Той не беше чувал нищо за следващата следа. Вътряхме се питахме хората за други кафета, чак попитахме и в стола, но пак греда. Накрая тръгнахме към университета, вече отчаяни че сме стигнали до задънена улица. По пътя обаче срещнахме Марчев който ни даде следващата леда – просто не беше успял да стигне навреме за да остави  следите.

8.Трябваше да отворим http://junior.hit.bg за да видим че от 15 до 18 часа ще подписва книжки в гъбката. Преди години на мястото на ENVY беше гъбата. Хитреца се беше скрил вътре, за да не се набива на очи. Там оставихме книжките.

Честно да си призная търчането беше доста, но куеста беше интересен. Въпреки това съм малко разочарован очаквах да е по-сложен.

Публикувано в УНСС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*