Ралица Супериор – Албена

Най-накрая и аз да отида да си почина някъде. С колегите и колежките от университета решихме че искаме да имаме абсолвентски бал (просто повод да се съберем някъде). Марин откри от някъде инфо за тоз хотел – Ралица Супериор И след кратко размишление отидохме. Добре че си запазихме места от рано така двете нощувки на all inclusive ни излезнаха 126лв което прави 63лева на нощувка. Като се има предвид колко изядохме и изпихме мисля че не е много. Хотела като цяло е супер. Хареса ни. Какво да иска повече човек от хотелски комплекс с 4 басейна, 2 ресторанта, 1 барбекю, 1 лоби бар, 1 бар на басейна. Както казаха колегите туй сме дошли на дебелариум. Ако ни бяха оставили за 10-тина дни сигурно щяхме да се върнем с 10 – 15 кг. отгоре.

Само като видите как бяхме отрупали масата не е истина.

Курорта Албена е идеален, за да отидеш да си починеш, не е претъпкано като Слънчев браг, плажната ивица е широка и спокойна. Единствения недостатък е че има само 2-3 бара. DJ-ят явно ни мразеше защото искаше да ни подлуди с едни изпълнения на „стругарко отделение“. Така че ако искате да си починете без много шум и големи навалици Албена е тъкмо за вас.

П.С. Малко по-късно и другите снимки 😉


Публикувано в windows, Без категория
2 коментара по “Ралица Супериор – Албена
  1. n*e*y*k*o каза:

    Споделям мнението че на фона на консумацията тия 63 лв на ден са направо символични.А под консумация визирам и храна и алкохол.

  2. rosen4o каза:

    Само за какво ядене ставаше въпрос малиии…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*