Колите, жените, интернета…..

Статистически погледнато нещата, от които се вълнува най-много всеки нормален мъж, стига да не е гей, са коли, жени и компютри. И както си седях за поредна вечер пред компюрата, разглеждайки разни сайтове из нета се замислих какво ли обединява тези три неща и ги прави интересни за мъжете ? И точно в този момент отговора се появи от самосебеси. Това са сайтовете за запознанства и, тези които предлагат изгодна продажба на коли втора употреба .
Може това на пръв поглед да звучи странно и сега да се чудите къде по дяволите е връзката ? Ами замислете се и в двата типа сайтове, когато изберете опцията търсене се появява една прблизително еднотипна форма. И на двете места задаваме цвят, модел, година на производство, някакви допълнителни екстри…. разликата е единствено в това, че при сайтовете за запознанства няма официално обявена цена за намерените резултати, при тях всичко е по договаряне и в някои случаи ще са ви необходими повече време и нерви докато стигнете до пробното кръгче.
Но и в двата сайта всеки може да намери нещо подходящо за неговия вкус и джоб. Може да избере някоя невзрачна на външен вид, но пък на малко километри и на всичкото отгоре харчи малко, което пък я прави идеална за задоволяването на основните нужди на човек, а и на всичкото отгоре ти остават пари да изпиеш по една бира с приятели докато гледаш мачовете от европейското. За любителите на силните изживявания и високия адреналин има малки спортни модели. Много красиви и излъскани на външен вид, но уви те харчат много и изискват скъпа поддръжка, така че едва ли са по джоба на всеки. Пък и много от тях вече са минали през няколко собствениците й са навъртяли доста километри, преди човека да реши, че повече не може да отделя нужната сума за поддръжка.
За тези, които обичат да бъдат различни и винаги да са център на вниманието където и да са и двата сайта предлагат своите тунинг модели. Просто перфектни на външен вид, направени изцяло по вкуса на споснора, пардон собственика. По тях няма оставено нищо оригинално и всяка една част е заменена с по-голяма и по-лъскава такава. За съжаление, за да притежавате такъв модел са необходими много средства, а и да си признаем винаги, ще ви е страх как се отнасяте с тях за да не повредите новите части, за които сте дали толкова много пари. За това често собстениците на такива коли, често прибягват до това да си закупят и втора кола за всекидневна употреба, пък тази да я пазят за да се фукат пред приятелите си .
И така, стигаме вече почти до края на опциите, които предлагат двата сайта. Остава само да си изберем модела с най-подходящите за нас размери и капацитет за превоз на пътници. Както сами може да се досетите има малки спортни версии, които побират само вас и евентуално някой приятел, но има и големи мини вани, в чието сърце винаги има място за още един.
В крайна сметка нещата опират до вашия личен избор и вкус. Дали ще си вземете модел, за който всички ще ви завиждат и всеки ще иска при първа възможност да седне на вашето място зад волана, или ще вземете не до там лъскав модел, на който обаче може спокойно да се наслаждавате без да се притеснявате от евентуална кражба… Това си зависи от вашето лично мнение и финансови възможности. За това и пазара е толкова разнообразен, но помнете винаги съществува и възможността да изпиете няколко бири с приятели и да си ходите пеш, защото нито колите, нито жените вървят ръка за ръка с пиенето. Наздраве и късмет !

Много е прав човека

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=98830

Публикувано в Без категория

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*